Kornoeljehof Kornoeljehof

Iedereen is van harte welkom, ook uw familie of bezoek. Na afloop van de viering is er koffie en thee en is er, zoals gewoonlijk, voldoende tijd voor een ontmoeting en een gesprek. Wilt u deze viering bijwonen en hebt u daarvoor vervoer nodig? Dan kunt u contact opnemen met dhr. J.R.Koops, 0592-544124.

De vieringen in de Kornoeljehof beginnen voorlopig om 14.30 uur tenzij anders aangegeven.

Update 28 december 2020

Op zaterdag 19 december was er de kerstviering. De dienst was van te voren opgenomen in de Bonifatius kerk. (zie foto)

Hoewel we allemaal hopen dat het in het nieuwe jaar anders zal gaan verlopen zijn we toch genoodzaakt door de huidige COVID-19 maatregelen, de kerkdienst van 2 januari 2021 te laten vervallen! De kerkdienst van 6 februari 2021 zal waarschijnlijk óók worden opgenomen en 's middags worden uitgezonden in de recreatiezaal of op de TV in de huiskamers. Details leest u hier op de website.

Voorganger: mw. Wilma Klok
Muzikale ondersteuning: Nederland Zingt

God, als het stormt in ons leven,
als alles overhoop gehaald wordt
wat zeker en veilig leek,
wees dan onze rots in de branding,
geef ons beschutting tegen de harde wind;
een plek om op adem te komen.