Welkom bij de Protestantse Gemeente te Vries Welkom bij de Protestantse Gemeente te Vries

Vieringen: zo zijn de regels tot nadere aankondiging

 We gaan door met een beperkt aantal mensen per viering. Kindernevendienst wordt in het Ontmoetingshuis gehouden. Er is geen ontmoeting met koffie na de dienst en er is nog geen samenzang mogelijk. De diensten beginnen om 09.30 uur. De gebruikelijke informatie over de diensten staat onder Vieringen Bonifatiuskerk Maar vanwege de huidige beperkingen m.b.t. het live bijwonen, vindt u op deze pagina aanvullende bijzonderheden en de orde van dienst. U kunt de vieringen beluisteren via kerkomroep, met de orde van dienst onder 'liturgie'.
 
Let op:
Wie naar de kerk wil moet telefonisch reserveren vóór vrijdag 18 uur bij scriba Marianne Veenema: 543313. Mensen uit 1 huishouden mogen bij elkaar zitten. Graag even melden bij opgave. Voor de kindernevendienst melden bij Lina de Leeuw, 050-8509883

Zondag 20 september 09.30 Startzondag

Een openluchtdienst naast de kerk, u ben allemaal welkom. Alle gegevens ( en dat is lezenswaard!) over de inhoud vindt u onder 'Vieringen Bonifatiuskerk' bij de betreffende zondag. En zo zag het eruit:

Gaat u de uitdaging aan?

Heeft u wel eens een dansende dominee gezien? Kijk dan hier naar de Jerusalema challenge.  De TikTokkende jongeren onder ons kennen vast de Jerusalemachallenge. We willen jullie allemaal uitdagen om mee te doen met onze thuischallenge. Leer het dansje uit het filmpje, voer het uit en neem het op. Iedereen kan meedoen! Het filmpje stuur je vervolgens naar website@pkn-vries.nl. Later in het jaar zullen we het resultaat delen.

____________________________________________________

25 september 20.00 uur concert BAROK EXTRAVAGANZA!

Lucie Chartin, in the Times geprezen om haar ‘vlekkeloze coloraturen’ en ‘on stage charm’, geniet van een enthousiaste carrièrestart. Ze is een graag geziene soliste bij het Luthers Bach Ensemble. Zo zong ze vorig jaar een overrompelende Messiah in de Der Aa-kerk en een maand eerder in kleine bezetting Bachs Trauer-Ode in de Lutherse kerk. Voor alle informatie lees hier verder.

____________________________________________________

4 oktober 15.00 uur NNO Kamermuziek Cello duo ‘In de Franse, Japanse en Italiaanse keuken’

Kerkconcerten Vries maakt op zondag 4 oktober a.s. in de Bonifatiuskerk te Vries graag met u een internationale reis. Twee vooraanstaande cellisten uit het NNO laten u een muzikaal kijkje nemen in de Franse, Japanse en Italiaanse keuken. 
Entreekaarten à €16,-/€8,-. Koffie/thee en huisgemaakte lekkernij voor het concert inbegrepen. Reserveringen uitsluitend via www.kerkconcertenvries.nl Meer informatie vindt u hier.

_______________________________________________________

9 oktober 20.00 uur Stabat MaterGiovanni Battista Pergolesi

Het Luthers Bach Ensemble voert dit Stabat Mater samen met internationaal befaamde solisten Alex Potter & Kristen Witmer uit onder de artistieke leiding van Tymen Jan Bronda. Meer informatie. Kaarten zijn €30 en verkrijgbaar via www.luthersbachensemble.nl 

terug