Vieringen Vieringen

Elke zondag wordt er in de Bonifatiuskerk een eredienst gehouden. Dit begint om 10.00 uur. Avonddiensten/vespers, door de week, beginnen in de regel om 19.30 uur. Alle bijzonderheden over de kerkdiensten vindt u onder 'Vieringen Bonifatiuskerk'.

U kunt onze kerkdiensten ook live of later volgen via kerkdienstgemist.nl. Klik op deze link, kies plaatsnaam Vries en kies vervolgens de datum van de dienst die u wilt beluisteren.

Tijdens de morgendienst is er oppas voor kinderen tot de leeftijd van 4 jaar. Contactpersoon: mw. Marije Koops  Kanaaldijk 11, 9493 TE De Punt, telefoon  544124

Huwelijksbevestiging, doopbediening en begeleiding bij begrafenissen vinden plaats in overleg met de kerkelijk werkster. De contactgegevens van de pastores vindt u onder de contactknop rechts op de site.

Kerkdiensten Kornoeljehof
In de Kornoeljehof wordt in 2024 13 keer een kerkdienst gehouden voor senioren. In de regel iedere eerste zaterdag van de maand, aanvang 14.30 uur. Zie de planning en nadere informatie onder 'Kornoeljehof'.