Kornoeljehof Kornoeljehof

Iedereen is van harte welkom, ook uw familie of bezoek. Na afloop van de viering is er koffie en thee en is er, zoals gewoonlijk, voldoende tijd voor een ontmoeting en een gesprek. Wilt u deze viering bijwonen en hebt u daarvoor vervoer nodig? Dan kunt u contact opnemen met dhr. J.R.Koops, 0592-544124.

De vieringen in de Kornoeljehof beginnen voorlopig om 14.30 uur tenzij anders aangegeven.

Update 25 juni 2021

Kerkdiensten Kornoeljehof

Per 1 augustus gaan we weer een start maken met de kerkdiensten in de Kornoeljehof! Hier zijn we allemaal erg blij mee, maar de COVID-19 maatregelen blijven echter nog wel van kracht. Dit betekent dat er een fysieke kerkdienst is, maar zingen, dat zit er voorlopig nog niet in. We proberen dit op te lossen door gezangen en beelden te laten zien én horen van Nederland Zingt in een playlist/stream. We hopen natuurlijk dat we straks weer met elkaar kunnen zingen! Maar voor nú is dit een grote stap in de goede richting!

2 oktober 2021 Thema 'Herfst......'

Langzamerhand heeft de zomer plaats gemaakt voor de herfst. De kleuren en geuren van de bladeren veranderen, het wordt langzaam aan kouder en de dagen worden korter.
Herfst, het seizoen van soms nog een warm herfstzonnetje, vaak ook harde wind, regen, herfststormen en de donkere dagen die voor ons liggen…..…. Herfst, de één vindt het niets, de ander geniet!

De tijd om te oogsten, de gewassen van het land te halen, om op te eten of te verwerken. ‘God, die zaad geeft om te zaaien en brood om te eten, zal ook u zaad geven en het laten ontkiemen, zodat uw vrijgevigheid een rijke oogst opbrengt’. (2 Korintiërs 9:10). De vreugde van het goede doen ligt in het zaaien, niet in het oogsten…..!

Voorganger: mw. Wilma Klok

Muzikale ondersteuning: Nederland Zingt: met opnames van verschillende koren
en muzikale intermezzo’s op de piano door mw. Diny van de Galiën