Kornoeljehof Kornoeljehof

Iedereen is van harte welkom, ook uw familie of bezoek. Vooraf en na afloop van de viering is er koffie en thee en is er, zoals gewoonlijk, voldoende tijd voor een ontmoeting en een gesprek. Wilt u deze viering bijwonen en hebt u daarvoor vervoer nodig? Dan kunt u contact opnemen met dhr. J.R.Koops, 0592-544124.

De vieringen in de Kornoeljehof zijn altijd op zaterdag en beginnen om 14.30 uur tenzij anders aangegeven.
 

Zaterdag 3 september


Thema: Zeg het met bloemen!

Bloemen, heel veel bloemen. We zien ze overal. Op het land, langs de weg, in de tuin en bij mensen thuis. Bloemen, in vele kleuren, soorten, vormen en geuren. Wat doen bloemen met ons, waar worden we blij van? Als mensen elkaar bloemen geven, doen ze dit als een symbool om te laten blijken dat ze aan elkaar denken. Iedere bloem heeft een symbolische betekenis en veel mensen geven bloemen als geschenk, om iets te vieren, of als teken van medeleven. En wie kent het lied 'De steppe zal bloeien, de steppe zal lachen en juichen' niet. Bij de bloemencorso in Eelde zien we dahlia’s, heel véél dahlia’s. Misschien bent u er wel eens geweest, of hebt u het op TV gezien.
In deze viering is mw. Wilma Klok voorganger. De muzikale bijdrage komt van Nederland Zingt en andere bronnen.
Mw. Diny van de Galiën speelt op de piano.

Zaterdag 1 oktober

Voorganger Esther de vegtIn de lezing uit Lucas 17:1-10 vragen de leerlingen van Jezus om meer geloof. Maar zou een geloof zo klein als een mosterdzaadje genoeg zijn?
Daar gaan we over horen, zingen en bidden.
 

Data 2022

Datum Voorganger Muzikale ondersteuning 
    Nederland Zingt/Diny van de Galiën
05-11 Bert Altena  idem
03-12 Wilma Klok  idem
17 of 23 - Kerst Ineke Hofman Koor????
terug