Welkom bij de Protestantse Gemeente te Vries Welkom bij de Protestantse Gemeente te Vries

Vieringen (update 16 december 2020)

De kerkenraad heeft zich na de persconferentie 14 december beraden en kwam tot de conclusie het dringend advies van de regering op te volgen en onze vieringen online te houden. Hoe moeilijk dat ook is, met het Kerstfeest voor de deur en met de bittere herinnering aan de periode in het voorjaar (rond Pasen) toen de kerk ook gesloten was. Toch lijkt ons dit in de gegeven omstandigheden het enige juiste om te doen.

U kunt beide vieringen van Kerst 2020 en de top 2000 viering terugkijken op de pagina 'Links en downloads.' 

Zondag 17 januari 2021 10.00 uur
Voorganger Esther de Vegt, muzikale medewerking: orgel Luuk Tuinder en Corrie Hagenouw zang. U kunt de uitzending vanaf 10.00 uur live volgen met beeld en geluid via kerkdienstgemist.nl of later terugzien. U kunt ook alleen luisteren via kerkomroep.nl let op, gebruik kerkomroep, kerkdienstgemist heeft technische problemen!
U vindt hier de orde van dienst


Informatieboekje

Er is een informatieboekje beschikbaar voor gemeenteleden over 'Wie, wat, waar en hoe' in Protestantse Gemeente te Vries. U kunt dit digitaal opvragen bij de scriba 
ZONDAGSBRIEF 17 januari 2021
Onder dit kopje vindt u  elke week de actuele brief van de pastores aan vele gemeenteleden. Wie niet in de mailing zit, kan de brief hier downloaden. Wilt u de wekelijkse brief graag per mail? Meldt dit dan even via predikant@pkn-vries.nl

Gaat u de uitdaging aan?

Heeft u wel eens een dansende dominee gezien? Kijk dan hier naar de Jerusalema challenge.  De TikTokkende jongeren onder ons kennen vast de Jerusalemachallenge. We willen jullie allemaal uitdagen om mee te doen met onze thuischallenge. Leer het dansje uit het filmpje, voer het uit en neem het op. Iedereen kan meedoen! Het filmpje stuur je vervolgens naar website@pkn-vries.nl. Later in het jaar zullen we het resultaat delen. De collega's van Esther de Vegt van woonzorgcentrum de Westerkim in Hoogeveen gingen u vast voor. RTV Drenthe was erbij en maakte er een item over.

  zestien tot dertig januari 2021

  'Geef vandaag voor de kerk van morgen'

         U vindt hier meer informatie

terug