Welkom bij de Protestantse Gemeente te Vries Welkom bij de Protestantse Gemeente te Vries

Vieringen (update 17 oktober 2020)

We gaan door met maximaal 30 mensen per viering en er geldt een dringend advies bij verplaatsingen een mondkapje te dragen. Er is geen ontmoeting met koffie na de dienst en geen gemeentezang, wel kan (een deel van) Cantorij/ koor de dienst ondersteunen. Kindernevendienst wordt in het Ontmoetingshuis gehouden. De diensten beginnen om 09.30 uur. De gebruikelijke informatie over de diensten staat onder Vieringen Bonifatiuskerk 
Vanwege de huidige beperkingen m.b.t. het live bijwonen, vindt u op deze pagina aanvullende bijzonderheden en de orde van dienst. U kunt de vieringen beluisteren via kerkomroep, met de orde van dienst onder 'liturgie'.
 
Let op:
Wie naar de kerk wil, is verplicht  telefonisch of email te reserveren vóór vrijdag 18 uur bij scriba Marianne Veenema: 543313. Mensen uit 1 huishouden mogen bij elkaar zitten. Graag  melden bij opgave. Voor de kindernevendienst melden bij Lina de Leeuw, 050-8509883
 

Zondag 25 oktober 9.30 uur

Voorganger ds. Theo van Beijeren uit Roden. orde van dienst
Orgel en zang: Luuk Tuinder

ZONDAGSBRIEF 
Onder dit kopje vindt u  elke week de actuele brief van de pastores aan vele gemeenteleden. Wie niet in de mailing zit, kan de brief hier downloaden. Wilt u de wekelijkse brief graag per mail? Meldt dit dan even via predikant@pkn-vries.nl

Het goede leven

Dit thema vormt de rode draad dit najaar in onze gemeente. Zondag 20 september presenteerden we dit thema al tijdens de startzondag. Bij 'Het goede leven' gaan we in het koor van de kerk een expositie inrichten van 24 november tot zondag 13 december. Nu niet met mooie kunstwerken van een kunstenaar maar met voorwerpen uit het goede leven van u. Wat het inhoudt en hoe u mee kunt doen leest u in dit documentje. Dus open het gauw!
We hopen op heel veel deelnemers!


Gaat u de uitdaging aan?

Heeft u wel eens een dansende dominee gezien? Kijk dan hier naar de Jerusalema challenge.  De TikTokkende jongeren onder ons kennen vast de Jerusalemachallenge. We willen jullie allemaal uitdagen om mee te doen met onze thuischallenge. Leer het dansje uit het filmpje, voer het uit en neem het op. Iedereen kan meedoen! Het filmpje stuur je vervolgens naar website@pkn-vries.nl. Later in het jaar zullen we het resultaat delen.
De collega's van Esther de Vegt van woonzorgcentrum de Westerkim in Hoogeveen gingen u vast voor. RTV Drenthe was erbij en maakte er een item over. 
________________________________________________________

Zondag 1 november 15.00 uur  'Duo harp en fluit'

Nienke van Leijden (harp)  en Elisabeth Hopman (fluit) laten muziek klinken van beroemde meesters waaronder een bekende compositie van Astor Piazzolla. De klanken van harp en fluit vormen samen een sprankelend geheel en komen in de Bonifatiuskerk prachtig tot hun recht!
Entreekaarten à €16,-/€8,-. Koffie/thee en huisgemaakte lekkernij inbegrepen.
Reserveringen uitsluitend via www.kerkconcertenvries.nl

terug