Ruimtes Ruimtes

DorpskerkVan oudsher was de kerk letterlijk het middelpunt van het dorp, van de samenleving. Figuurlijk willen we deze rol nog steeds vervullen en daarom is de kerk (en Ontmoetingshuis) ook beschikbaar voor niet-kerkelijke doeleinden, zoals:
  • Tentoonstellingen
  • Vergaderingen
  • Concerten
  • Lezingen
  • Cursussen en workshops
  • Burgerlijke huwelijken (meer informatie op de website van de gemeente Tynaarlo)

Hierover kunt u contact opnemen met een van de kosters: Corrie Hagenouw (tel.: 0592-542770) of met Alie Neef (tel.: 0592-855417).

Wij hanteren de volgende tarieven:
Verhuur ruimtes Ontmoetingshuis
Huwelijksvoltrekkingen
Bijzondere kerkelijke en niet kerkelijke activiteiten
Consumpties

De activiteitencommissie en kosters beheren en begeleiden de activiteiten waarvoor de Bonifatiuskerk en het Ontmoetingshuis inzetbaar zijn.

De activiteitencommissie van de Protestantse Gemeente te Vries organiseert ook zelf diverse bijeenkomsten en concerten. Hier aanvullende informatie.