Welkom Dorpskerk

document20_1.jpg
De Bonifatiuskerk is ook als historisch erfgoed zeer de moeite waard. Onder de consistorie van de kerk bevindt zich een klein museum met de mal van de Mariaklok uit de toren en enkele andere interessante zaken.
Wilt u graag een rondleiding? Neem contact op met mw. Annelies Kloosterman, telefoon 0643111407 en zij regelt dit met u.

De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. In de maand mei kunt u het inleveren op donderdag 18 mei tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis en op zondag 21 mei onder de toren.