Aktiviteiten, cursussen 2019/2020


 
Update 13 maart: I.v.m. de huidige omstandigheden gaan deze avonden niet door. Bericht volgt als het op een nader tijdstip mogelijk is.
 
 
bonhoeffer.jpgDietrich Bonhoeffer, een leven in verzet
ds. Bert Altena en dr. Frits de Lange

Op 9 april is het 75 jaar geleden dat de theoloog Dietrich Bonhoeffer door de nazi’s werd geëxecuteerd, vanwege zijn rol in het Duitse verzet. De herinnering aan zijn persoonlijkheid, zijn gelovig verzet en zijn visie op kerk en geloof, zijn tot de dag van vandaag actueel. In drie avonden verdiepen we ons in verschillende aspecten van zijn leven en werk.
Data: Woensdag 18 maart (over leven en werk), 25 maart (over zijn brieven uit de gevangenis) en 1 april 2020 (over zijn geestelijke gemeenschapsleven) van 20.00-22.00 in het Ontmoetingshuis.

 
 
 
 
 

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


HELP DE VOEDSELBANK 
Het coronavirus treft ook de gebruikers van de voedselbank. Een kwetsbare groep, juist in deze onzekere tijden. De voedselbank is gesloten, contacten leveren teveel risico op. Dat betekent dat juist deze groep mensen nu niet  krijgt wat ze hard nodig hebben. Maar er is een oplossing: Een voedsel waardebon i.p.v. een voedselpakket. En met de bon naar de supermarkt. Wilt u a.u.b. een financiele bijdrage geven? U mag het overmaken naar rekeningnummer NL 26 RABO 0107 9731 97 t.n.v. Voedselbank Hart van Drenthe.  Samenleven vraagt wat van ons. Juist nu. Alvast hartelijk dank namens de Diaconie.

Volg ons op Twitter