Beheer


Het Ontmoetingshuis is gelegen naast de kerk en wordt gebruikt voor allerlei kerkelijk- en niet kerkelijke bijeenkomsten. Elke zondagochtend na de kerkdienst is er gelegenheid om hier koffie te drinken. Ook op donderdagochtend, tijdens de weekmarkt in Vries is het Ontoetingshuis open voor koffie, een gesprek, en/of ontmoeting met een predikant. 
 
Het beheer van de Dorpskerk en het Ontmoetingshuis valt onder verantwoordelijkheid van Johan Numan, kerkrentmeester-beheer. De dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd door de kosters Alie Neef en Corrie Hagenouw. Ook worden er veel werkzaamheden door vrijwilligers gedaan. 
 
Activiteitencommissie De Dorpskerk wordt, naast de kerkdiensten ook veelvuldig gebruikt voor culturele bijeenkomsten, concerten en voor de voltrekking van kerkelijke en/of burgerlijke huwelijken. 

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 18 januari onder de toren en op donderdag 23 januari tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter