Luuk Tuinder


Luuk TuinderLuuk Tuinder begon zijn muzikale loopbaan als organist, maar ontwikkelde zich later als zanger, en behaalde in 1990 zijn diploma docerend musicus aan het Groninger conservatorium. Al meer als 20 jaar is hij tevens koordirigent. 
 
Momenteel is hij werkzaam als dirigent van 2 koren, waar hij ondermeer werken van Mozart, Rossini, Gounod en Fauré mee uitvoerde. 
 
Hij is als zanger verbonden aan het groot omroepkoor en Capella Frisae, heeft een uitgebreide lespraktijk en werkt regelmatig mee als solist aan koorconcerten. Regelmatig wordt hij ook gevraagd solistisch een bijdrage te leveren aan cantatediensten in Groningen, Veendam en Assen. Als dirigent leidde hij de afgelopen jaren cantatediensten in diverse plaatsen in Groningen en Drenthe en een aantal meer omvangrijke koorwerken met orkestbegeleiding.

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


HELP DE VOEDSELBANK 
Het coronavirus treft ook de gebruikers van de voedselbank. Een kwetsbare groep, juist in deze onzekere tijden. De voedselbank is gesloten, contacten leveren teveel risico op. Dat betekent dat juist deze groep mensen nu niet  krijgt wat ze hard nodig hebben. Maar er is een oplossing: Een voedsel waardebon i.p.v. een voedselpakket. En met de bon naar de supermarkt. Wilt u a.u.b. een financiele bijdrage geven? U mag het overmaken naar rekeningnummer NL 26 RABO 0107 9731 97 t.n.v. Voedselbank Hart van Drenthe.  Samenleven vraagt wat van ons. Juist nu. Alvast hartelijk dank namens de Diaconie.

Volg ons op Twitter