Rondom de vieringen

De Protestantse Gemeente te Vries nodigt u allen hartelijk uit bij de zondagse vieringen. Weet u welkom!

• U kunt onze kerkdiensten ook live of later volgen via Kerkomroep.nl. Klik op deze link, kies plaatsnaam Vries, kies vervolgens de datum van de dienst die u wilt beluisteren

logoknd2website.jpgcollecterooster 2017 (update 17 mei 2017)

• Er is elke zondag oppas en kindernevendienst.
  • Klik op het plaatje voor meer informatie over jeugdactiviteiten.

Zondag 4 juni  09.30 uur  PINKSTEREN
We vieren het feest van de Geest, het geboorte-uur van de christelijke kerk, als mensen in beweging komen. Het thema is hetzelfde als dat van de ontmoetingsbijeenkomsten van de afgelopen periode, verderop meer informatie.
Voorgangers ds. Bert Altena en mw. Esther de Vegt - Uiterwijk Winkel.

Zondag 11 juni 10.00 uur (LET OP AANVANGSTIJD)
In het kader van het Bonifatiusfestival wordt er een bijzondere oecumenische viering gehouden voor heel het dorp en alle belangstellenden. Uiteraard staat de figuur van Bonifatius centraal, in woord en lied. Medewerking wordt verleend door onze Cantorij en door de Schola Gregoriana uit Roden. Ds. Bert Altena gaat voor.

Na de viering wordt er op de Brink een brunch gehouden als afsluiting van het festival.

Zondag 18 juni 09.30 uur
Een waanzinnig verzoek, een verbijsterend antwoord (Gen. 22: 1-19). Ds. Bert Altena.

Zondag 25 juni 11.00 uur Dienst bij VISIO DE BRINK
Ds. Ineke Clement.

Zondag 02 juli 09.30 uur
De gelofte van Jefta (Rechters 11: 30-40). Ds. Bert Altena.

Zondag 09 juli 09.30 uur
Ds. Ruurd van de Water.

De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. In de maand mei kunt u het inleveren op donderdag 18 mei tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis en op zondag 21 mei onder de toren.