Rondom de vieringen

De Protestantse Gemeente te Vries nodigt u allen hartelijk uit bij de zondagse vieringen. Weet u welkom!
(U kunt onze kerkdiensten ook live of later volgen via Kerkomroep.nl. Klik op deze link, kies plaatsnaam Vries, kies vervolgens de datum van de dienst die u wilt beluisteren)

VIERINGEN NOVEMBER

Zondag 24 november 10.00 uur VOLEINDINGSZONDAG
ds. Bert Altena en mw. Esther de Vegt, m.m.v. de Cantorij
In deze dienst gedenken we de overledenen. De namen van overleden gemeenteleden worden genoemd. Ieder heeft gelegenheid zijn/eigen geliefde te gedenken. De meditatie is naar aanleiding van Psalm 46.

Zondag 1 december 10.00 uur ADVENT I
ds. Theo van Beijeren

Zondag 8 december, 11.00 uur Kliederkerk  ADVENT II
In deze viering gaan we op een creatieve en speelse manier een bijbelverhaal verkennen rondom het thema 'Geef licht!' Na afloop van de viering lunchen we samen (voor de lunch wordt gezorgd).

Zondag 15 december, 10.00 uur  ADVENT III
ds. Bert Altena, viering van de Maaltijd van de Heer.
Op deze zondag zijn we halverwege de Advent. Het licht van het komende feest kleurt mede deze zondag. We lezen Micha 6: 1 – 8.

Zondag 22 december, 10.00 uur ADVENT IV
ds. Jan Bos uit Rolde

De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 17 november onder de toren en op donderdag 21 november tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.