Ik wil graag een gesprek


Soms zit je met herinneringen en gedachten die je niet kunt of wilt vertellen aan de mensen om je heen. Toch zou je wel graag je verhaal  aan iemand vertellen zodat je het niet langer alleen hoeft te dragen. Ze zou graag willen dat iemand naar je luistert. Je kunt dan een beroep doen op dominee Bert AltenaVanuit zijn professie als pastor is hij getraind om goed te luisteren. Hij zal zorgvuldig omgaan met wat hen wordt verteld. 
Dit geldt ook voor mw. Esther de Vegt-Uiterwinkel, kerkelijk werker in onze gemeente. Ook met haar mag u een afspraak maken voor een gesprek.

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


HELP DE VOEDSELBANK 
Het coronavirus treft ook de gebruikers van de voedselbank. Een kwetsbare groep, juist in deze onzekere tijden. De voedselbank is gesloten, contacten leveren teveel risico op. Dat betekent dat juist deze groep mensen nu niet  krijgt wat ze hard nodig hebben. Maar er is een oplossing: Een voedsel waardebon i.p.v. een voedselpakket. En met de bon naar de supermarkt. Wilt u a.u.b. een financiele bijdrage geven? U mag het overmaken naar rekeningnummer NL 26 RABO 0107 9731 97 t.n.v. Voedselbank Hart van Drenthe.  Samenleven vraagt wat van ons. Juist nu. Alvast hartelijk dank namens de Diaconie.

Volg ons op Twitter