Wij gaan trouwen

Trouwplannen? Van harte gefeliciteerd.
Zoek je een mooie trouwlocatie, dan kun je bij ons in de Dorpskerk terecht. Wil je daarnaast een kerkelijke viering bij jullie huwelijk of relatie, dan kun je het beste contact zoeken met dominee Bert Altena. Hij kan je meer vertellen over de mogelijkheden. Er zijn diverse vormen mogelijk om je huwelijk te markeren. Een kerkelijke viering voegt iets toe. Graag denken we met jullie mee...

De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. In de maand mei kunt u het inleveren opĀ donderdag 18 mei tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis en op zondag 21 mei onder de toren.