Wij gaan trouwen

Trouwplannen? Van harte gefeliciteerd.
Zoek je een mooie trouwlocatie, dan kun je bij ons in de Dorpskerk terecht. Wil je daarnaast een kerkelijke viering bij jullie huwelijk of relatie, dan kun je het beste contact zoeken met dominee Bert Altena. Hij kan je meer vertellen over de mogelijkheden. Er zijn diverse vormen mogelijk om je huwelijk te markeren. Een kerkelijke viering voegt iets toe. Graag denken we met jullie mee...

HELP DE VOEDSELBANK
Het coronavirus treft ook de gebruikers van de voedselbank. Een kwetsbare groep, juist in deze onzekere tijden. De voedselbank is gesloten, contacten leveren teveel risico op. Dat betekent dat juist deze groep mensen nu niet  krijgt wat ze hard nodig hebben. Maar er is een oplossing: Een voedsel waardebon i.p.v. een voedselpakket. En met de bon naar de supermarkt. Wilt u a.u.b. een financiele bijdrage geven? U mag het overmaken naar rekeningnummer NL 26 RABO 0107 9731 97 t.n.v. Voedselbank Hart van Drenthe.  Samenleven vraagt wat van ons. Juist nu. Alvast hartelijk dank namens de Diaconie.