Kornoeljehof


 
Iedereen is van harte welkom, ook uw familie of bezoek. Na afloop van de viering is er koffie en thee en is er, zoals gewoonlijk, voldoende tijd voor een ontmoeting en een gesprek. Wilt u deze viering bijwonen en hebt u daarvoor vervoer nodig? Dan kunt u contact opnemen met dhr. J.R.Koops 0592-544124

De vieringen in de Kornoeljehof beginnen om 15.30 uur tenzij anders aangegeven.
 
  
Zaterdag 03 maart 2018
De dagen gaan weer lengen, het voorjaar komt eraan, het zonnetje geeft steeds meer warmte dus…..het is tijd voor De grote schoonmaak….! 
We zijn halverwege de Veertigdagentijd en wij lezen Johannes 2; 13-22, waarin Jezus ook een grote schoonmaak gaat houden. Jezus treft bij aankomst op het tempelplein in Jeruzalem één grote puinhoop aan. Er wordt gehandeld, gesjacherd én geldklopperij viert hoogtij, kortom: het is een rotzooi!
‘Jullie hebben het huis van mijn Vader gemaakt tot markt’. De plek waar je offers moet brengen om God te behagen en nú….een huis dat geregeerd wordt door de wet: ‘Het doel heiligt alle middelen’. Of: Het is allemaal wel goed, als het geld maar opbrengt! 
Dus…het is tijd voor de grote schoonmaak, een letterlijke grote schoonmaak! Met een zweep van touw (2:15) jaagt Jezus iedereen de tempel uit!
Voorganger mw.Wilma Klok
 
 
____________________________________________________________________________________
 
Diensten en voorgangers 2018

31 april                            Pasen H.A.    ds. Bert Altena 
05 mei                             mw. Ineke Hofman 
02 juni                             mw. Wilma Klok 
08 juli                               ------------------ 
04 augustus                      mw. Wilma Klok of Ineke Hofman
08 september                  mw. Ineke Hofman (2e zat. v.d. maand!)
06 oktober                        mw. Wilma Klok
03 november    H.A.          ds. Bert Altena 
01 december                     mw. Ineke Hofman 
22  december   Kerst         mw. Wilma  Klok
05 januari 2019                 (mw. Ineke Hofman)

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 18 februari onder de toren en op donderdag 22 februari tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter