ruimte huren

Figuurlijk willen we de kerk graag midden in het dorp laten, zoals dat van oudsher het geval is. Daarom zijn de gebouwen ook beschikbaar voor niet-kerkelijke doeleinden zoals onder meer:

trouwendk2.jpgTentoonstellingen,
Vergaderingen,
Concerten,
Lezingen,
Cursussen en workshops
Burgerlijke huwelijken
(meer informatie gemeente Tynaarlo)

Hierover kunt u contact opnemen met een van de kosters: Corrie Hagenouw, telefoon 0592-542770 of met Alie Neef, telefoon 0592-855417.

TARIEVEN verhuur ruimtes Ontmoetingshuis

TARIEVEN huwelijksvoltrekkingen

TARIEVEN (bijzondere) kerkelijke activiteiten

Ook catering van al uw activiteiten kunt u via ons regelen. Tarieven  consumpties
Verzorgt u een activiteit waarbij u alleen de zaalruimte huurt, de koffie en thee afneemt en verder zelfvoorzienend bent dan worden € 25 facilitaire kosten in rekening gebracht.

De activiteitencommissie en kosters beheren en begeleiden de activiteiten waarvoor de Dorpskerk en het Ontmoetingshuis inzetbaar zijn.
De activiteitencommissie van de Protestantse Gemeente te Vries organiseert  ook zelf diverse bijeenkomsten en concerten (aanvullende gegevens).

De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. In de maand mei kunt u het inleveren op donderdag 18 mei tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis en op zondag 21 mei onder de toren.