ruimte huren


dorpskerk.pngFiguurlijk willen we de kerk graag midden in het dorp laten, zoals dat van oudsher het geval is. Daarom zijn de gebouwen ook beschikbaar voor niet-kerkelijke doeleinden zoals onder meer: 


Tentoonstellingen, 
Vergaderingen, 
Concerten, 
Lezingen, 
Cursussen en workshops
Burgerlijke huwelijken 
(meer informatie gemeente Tynaarlo)


Hierover kunt u contact opnemen met een van de kosters: Corrie Hagenouw, telefoon 0592-542770 of met Alie Neef, telefoon 0592-855417.
 
TARIEVEN verhuur ruimtes Ontmoetingshuis 

TARIEVEN huwelijksvoltrekkingen 

TARIEVEN (bijzondere) kerkelijke niet kerkelijke activiteiten 

Ook catering van al uw activiteiten kunt u via ons regelen. Tarieven  consumpties
Verzorgt u een activiteit waarbij u alleen de zaalruimte huurt, gebruik wenst te maken van bar- en keukenfaciliteiten en verder zelfvoorzienend bent, dan worden € 25 facilitaire kosten in rekening gebracht.

De activiteitencommissie en kosters beheren en begeleiden de activiteiten waarvoor de Dorpskerk en het Ontmoetingshuis inzetbaar zijn. 
De activiteitencommissie van de Protestantse Gemeente te Vries organiseert  ook zelf diverse bijeenkomsten en concerten (aanvullende gegevens).

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 16 februari onder de toren en op donderdag 20 februari tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter