Stichting Kerkconcerten Vries

De gedachte dat de mooie oude Dorpskerk met de goede akoestiek een prachtige plek zou zijn om klassieke concerten te geven was voor een paar mensen jaren geleden al aanleiding zich hiermee actief bezig te gaan houden.Dat resulteerde in een commissie die in de herfst- en wintermaanden geregeld op zondagmiddag een concert organiseerde. Het bleek dat in een behoefte werd voorzien want veel mensen uit Vries en omgeving bezochten de concerten.In 2003 werd de huidige Stichting Kerkconcerten Vries door de commissie opgericht. Voor meer informatie kunt hier naar de website van de stichting.

De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op donderdag 21 september tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis en op zondag 17 september onder de toren