Stichting Kerkconcerten Vries

De gedachte dat de mooie oude Dorpskerk met de goede akoestiek een prachtige plek zou zijn om klassieke concerten te geven was voor een paar mensen jaren geleden al aanleiding zich hiermee actief bezig te gaan houden.Dat resulteerde in een commissie die in de herfst- en wintermaanden geregeld op zondagmiddag een concert organiseerde. Het bleek dat in een behoefte werd voorzien want veel mensen uit Vries en omgeving bezochten de concerten.In 2003 werd de huidige Stichting Kerkconcerten Vries door de commissie opgericht. Voor meer informatie kunt hier naar de website van de stichting.

HELP DE VOEDSELBANK
Het coronavirus treft ook de gebruikers van de voedselbank. Een kwetsbare groep, juist in deze onzekere tijden. De voedselbank is gesloten, contacten leveren teveel risico op. Dat betekent dat juist deze groep mensen nu niet  krijgt wat ze hard nodig hebben. Maar er is een oplossing: Een voedsel waardebon i.p.v. een voedselpakket. En met de bon naar de supermarkt. Wilt u a.u.b. een financiele bijdrage geven? U mag het overmaken naar rekeningnummer NL 26 RABO 0107 9731 97 t.n.v. Voedselbank Hart van Drenthe.  Samenleven vraagt wat van ons. Juist nu. Alvast hartelijk dank namens de Diaconie.