zondag 01 december 2019

15 december Concert Roder Jongenskoor: ‘Van Advent naar Kerst’ (uitverkocht)

rjk_foto.jpgPure jongensstemmen die bekende Christmas Carols zingen bij kaarslicht. Een hartverwarmend concert om helemaal in kerstsfeer te komen.
Op uitnodiging van Kerkconcerten Vries verzorgt het befaamde Roder Jongenskoor op 15 december a.s. om 15.00 uur een concert in de Bonifatiuskerk. Een koor naar Engels voorbeeld, met als repertoire de Anglicaanse koormuziek in breedste zin.

De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 15 december onder de toren en op donderdag 19 december tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.