zaterdag 09 november 2019

Vrijdag 20 december 20.00 uur KERSTCONCERT ZANGER-PIANIST ROON STAAL Bonifatiuskerk


roon_staal_2.jpgVrijdag 20 december geeft zanger-pianist Roon Staal een kerstconcert in de Bonifatiuskerk te Vries.  Met zijn warme stem en pianospel weet hij zijn bezoekers te raken en in de stemming te brengen van de aankomende kerstperiode door zijn vertolking van bekende songs als "Oh Holy Night", "Silent Night", "Mary's Boy Child", "Gloria in Excelsis Deo", "Away In A Manger"en "The Holy City". Ook "Pie Jesu" staat op het repertoire evenals af en toe een eigen compositie die past bij de kerstgedachte. Het concert te Vries is  een van de 13 concerten in de Kerst Tour 2019.  De aanvangstijd  is 20.00 uur. De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend. 
Alle informatie over de concerten en het reserveren van kaarten kunt u vinden op www.roonstaal.com of via tel.nr. 0630025992. De toegangsprijs is € 17,50.
U bent van harte welkom!

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 15 december onder de toren en op donderdag 19 december tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter