zondag 09 februari 2020

Zondag 1 maart 15.00 uur Concert: Brisk - ‘Canção’


brisk_____foto_foppe_schut.jpgKerkconcerten Vries laat u op zondag 1 maart graag genieten van verfrissende blokfluitklanken in de Bonifatiuskerk te Vries. Het internationaal gevierde blokfluitensemble BRISK speelt voor u een programma waarin variatie in stijl en sfeer, virtuositeit en luchtigheid centraal staan. Wellicht kent u het kwartet van de vele cd’s, radio- en tv-opnamen of de concerten op vele podia wereldwijd. BRISK speelt op een spectaculaire verzameling blokfluiten die door bouwers uit vele landen speciaal voor de musici zijn vervaardigd. 

Hun programma in Vries is een caleidoscoop van Spaans en Portugees repertoire, steeds gebaseerd op vocale muziek. U hoort liederen zonder woorden uit de middeleeuwen en renaissance, maar ook romantische bewerkingen en moderne werken. Graag zien we u op 1 maart om 15:00 uur. Vergeet u niet uw stempelkaart mee te nemen? Als altijd staan in de pauze koffie, thee en een versgebakken lekkernij voor u klaar. 

Organisatie: Kerkconcerten Vries.
Entreekaarten à € 16,- / € 8,-, zijn verkrijgbaar in de kerk vóór aanvang van het concert. Koffie/thee na afloop van het concert inbegrepen. Reserveringen via [link] of telefonisch: 0592-868 146.Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 16 februari onder de toren en op donderdag 20 februari tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter