zondag 01 december 2019

15 december Concert Roder Jongenskoor: ‘Van Advent naar Kerst’ (uitverkocht)


rjk_foto.jpgPure jongensstemmen die bekende Christmas Carols zingen bij kaarslicht. Een hartverwarmend concert om helemaal in kerstsfeer te komen.  
Op uitnodiging van Kerkconcerten Vries verzorgt het befaamde Roder Jongenskoor op 15 december a.s. om 15.00 uur een concert in de Bonifatiuskerk. Een koor naar Engels voorbeeld, met als repertoire de Anglicaanse koormuziek in breedste zin. 

Het koor wordt alom geprezen om de consequente Engelse koorstijl. Artistiek leider en dirigent van het koor Rintje te Wies kiest voor dezelfde muzikale aanpak die ook bij de Engelse jongenskoren leidt tot het beroemde hoge niveau van muziek maken. 
In de afgelopen jaren hebben de jongens meegewerkt aan vele grote producties voor koor en orkest, zoals uitvoeringen van de Matthaüs Passion van Johann Sebastian Bach, het War Requiem, de Saint Nicolas Cantata en de Spring Symphony van Benjamin Britten en de Derde Symfonie van Gustav Mahler. De bekende organist Jochem Schuurman verleent zijn medewerking aan dit kerstconcert. 
Wij hopen u te zien op zondag 15 december om 15:00 uur, om te genieten prachtig koorzang en natuurlijk van de thee, koffie en versgebakken lekkernij die in de pauze weer op u wachten. In verband met de grote belangstelling, is het dringend gewenst tijdig te reserveren via onze website. 

Organisatie: Kerkconcerten Vries.
Entreekaarten à €16,-/€8,-, zijn verkrijgbaar in de kerk vóór aanvang van het concert. Koffie/thee in de pauze van het concert inbegrepen. Reserveringen via www.kerkconcertenvries.nl of telefonisch: 0592-868 146.Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 15 december onder de toren en op donderdag 19 december tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter