vrijdag 01 november 2019

Klankconcert Simone Awhina op 24 november 15.00 uur in de Bonifatiuskerk te Vries


In dit klankconcert luister je naar kristallen en Tibetaanse klankschalen, chakrabuizen die resoneren met onze energiebanen. De prachtige Chinese gong brengt je in contact met je kosmische zelf. Verder prachtige en helende klanken van Simone Awhina. Simone is o.a. zangeres, zangcoach en schrijfster van het boek ’ik ga op reis en laat achter’. Haar warme, pure stem en intuïtieve klanken raken je diep in je ziel en versterken de verbinding met je bron.
Reserveren wordt aangeraden in verband met het beperkte aantal plaatsen. Dit kan via vd.berg@home.nl o.v.v. klankconcert.  De kosten van dit unieke klankconcert bedragen 15.00.

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 17 november onder de toren en op donderdag 21 november tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter