zondag 06 oktober 2019

Stamppotbuffet vrijdag 8 november vanaf 17.30 Ontmoetingshuis


boerenkool.jpgDeze keer voor Kanjazi! De werkgroep Kanjazi gaat weer aan de slag. U weet het misschien nog wel. In 2011 ging een groep jongeren en ouderen uit Vries en omgeving naar het dorp Kanjazi in Malawi om daar een schoolgebouwtje en een woning voor de onderwijzer te bouwen. Een mooi project. Daarna zorgden we voor geld om de kinderen dagelijks  op school een ontbijt te kunnen geven. Dat gebeurt nu nog steeds. En nu doet de organisatie World Servants opnieuw een beroep op ons en helpen we bij de financiering van een soort van scholingsproject voor de boeren in Kanjazi. Voor een grotere opbrengst van de oogst en in verband met een groeiend klimaatprobleem. 


De diaconie van de Protestantse Gemeente ondersteunt ons door Kanjazi tot diaconaal project van dit jaar te benoemen. Daarom nodigen we u weer uit om plaats te nemen aan ons stamppotbuffet. Het wordt al een mooie traditie. Gezellig met veel mensen samen eten in het Ontmoetingshuis naast de kerk aan de Brink in Vries. Een lekkere maaltijd, stamppot naar keuze met een drankje, een toetje of een kop koffie na. En we dienen daarbij ook nog het goede doel. 

Vrijdag 8 november 2019, vanaf 17.30 uur!
Wordt het boerenkool, hutspot  of een zuurkool stamppot? Eet u maar weer mee. 
Kosten € 8,-voor volwassenen per maaltijd, kinderen € 4,- 
Drankjes worden apart berekend. 

Iedereen van harte welkom, wel graag even opgeven bij: Betsy  Weemstra
Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 20 oktober onder de toren en op donderdag 24 oktober tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter