zondag 08 september 2019

24 september open avond Christelijk Mannenkoor Assen


 Evenals vorig jaar nodigt het Christelijk Mannenkoor Assen u, mannen (zangliefhebbers) die misschien lid willen worden van ons koor, en hun partners, vrienden en familie (vrouwen en mannen), uit om een avond ontspannen te zingen en de mogelijkheden van je stem en het samen zingen te ontdekken. Het is niet nodig om noten te kunnen lezen. Wat wel belangrijk is, is enthousiasme en plezier. Samen met onze dirigent Bert Duijst maken we er een mooie avond van. 
 
Van harte welkom op dinsdagavond 24 september 20.00 – 22.00 uur in De Bron, Einthovenstraat 28, 9402 CB Assen. Kijk voor meer informatie en onze optredens op onze website 
 
Voorzitter en PR CMA, Dick Hofman

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 15 september onder de toren en op donderdag 19 september tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter