zondag 25 november 2018

Oliebollenactie 2018


oliebollen.pngDe afgelopen jaren hebben we een aantal keren een oliebollenactie georganiseerd. We gaan dit jaar opnieuw voor u bakken! De opbrengst gaat naar het project van de diaconie: de Rohingya’s, die uit Myanmar naar Bangladesh zijn gevlucht. Zij wonen daar nu in hele slechte vluchtelingenkampen. Om geld in te zamelen  voor dit project kunt u nu meedoen door  oliebollen en appelflappen te bestellen. 

We bakken dit jaar op zaterdag 29 december en op Oudejaarsdag. De prijzen zijn als volgt:
Oliebollen (per stuk) €0,60; bij een afname van 10 of meer €0,50 per stuk.
Appelflappen (per stuk) €0,70; bij een afname van 10 of meer €0,60 per stuk.
De oliebollen kunnen we zowel naturel voor u bakken of met rozijnen! De bestelling van de oliebollen en/of appelflappen ontvangen we bij voorkeur per mail.  Graag ontvangen we naast uw bestelling uw naam, adres, woonplaats en de datum waarop u uw bestelling wenst te ontvangen. Zonder adres wordt het bezorgen wel een beetje lastig! 
 
Groeten van Jochem en Jacob MaatWat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 16 december onder de toren en op donderdag 20 december tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter