woensdag 21 november 2018

Woensdag 19 december Gezellige Kerstmiddag voor ouderen


 Evenals vorige jaren organiseren we in samenwerking met Café Onder de Linden een Kerstmiddag voor ouderen. Dit jaar is ook vrouwenvereniging Passage bij de organisatie betrokken. Deze Kerstmiddag wordt woensdag 19 december gehouden. Vanaf 16.00 uur is de inloop. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Om 16.30 uur begint het programma. 

We houden een eenvoudige Kerstviering onder leiding van ds. Bert Altena en Bregje Faasse, predikant in opleiding. We zingen samen bekende kerstliederen met de Cantorij, er worden gedichten voorgelezen en er is een mooi eigentijds Kerstverhaal. Om ongeveer 17.45 uur wordt een maaltijd geserveerd, bestaande uit soep met broodjes en een drankje naar keuze. Dankzij een bijdrage van de kerk kunnen we de kosten laag houden. 
U betaalt 7,50 per persoon (graag gepast betalen). Eventueel kunnen wij zorgen voor vervoer! 
 Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 16 december onder de toren en op donderdag 20 december tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter