donderdag 04 oktober 2018

16 november stamppot eten in het Ontmoetingshuis


stampotbuffet1.jpgWe nodigen u weer van harte uit om plaats te nemen aan ons stamppotbuffet.`t Wordt al een mooie traditie.Gezellig met veel mensen samen eten in het Ontmoetingshuis naast de kerk aan de Brink in Vries. Een lekkere maaltijd, stamppot naar keuze met een drankje, een toetje of een kop koffie na. En we dienen daarbij ook nog het goede doel. De datum is deze keer: vrijdag 16 november 2018, vanaf 17.30 uur.

Kosten € 8,-voor volwassenen per maaltijd, kinderen € 4,-
Drankjes worden apart berekend. 
De opbrengst van het buffet is  deze keer voor het nieuwe diaconale jaarproject:  Rohinya’s.U las het al in de krant: Gevlucht van Myanmar naar Bangladesh.De kindernemendienst heeft dit project begin 2018 gekozen.
We hebben als diaconie besloten om dit jaar samen met de kinderen ons hiervoor in te zetten. 

U bent van harte welkom en kunt u opgeven bij Janneke de Ruiter telefoon (0592)543985, email of bij Betsy  Weemstra, telefoon (0592) 54 42 68, email  
Tot 16 november en alvast smakelijk eten gewenst. De diaconie.Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 21 oktober onder de toren en op donderdag 25 oktober tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter