vrijdag 01 juni 2018

17 september Informatieavond cursus Theologische Verdieping


Heb je zin om je theologisch te verdiepen? De cursus TVG zet je aan het denken! Theologische Verdieping Groningen is een driejarige cursus, die niet alleen voor gemeenteleden openstaat, maar voor ieder, die zich wil verdiepen in allerlei aspecten van geloof en samenleving.  

Om kennis te maken met deze cursus wordt dit jaar op 1 oktober gestart met een oriëntatieronde van 3 avonden.  Meer weten?
Wil je kennismaken met de cursusleider en informatie en ervaringen van cursisten horen kom dan op maandag 17 september naar het Willem Lodewijk Gymnasium, Verzetsstrijderslaan 220, te Groningen. Aanvang 20.00 uur.
 
Informatie bij ds. Atze Landman, 0594-853160 of via de website: www.tvg-groningen.nlWat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 19 augustus onder de toren en op donderdag 23 augustus tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter