maandag 04 maart 2019

Vieringen in maart en april


 
eennieuwbegin.jpg
 
Woensdag 6 maart begint de 40-dagentijd, op weg naar Pasen, u kunt alle informatie vinden door op de foto te klikken. Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze vieringen!

dinsdag 25 december 2018


boom_dorpskerk_2.jpg
 
Activiteiten  2019 

 Ontmoetingshuis

zaterdag 06 april 2019

Viering 6 april Kornoeljehof vervalt


Momenteel wordt de ingang van de Kornoeljehof verbouwd. En in de weken van 25 maart tot en met 8 april wordt een groot deel van de vloer van het restaurant vervangen. Dit betekent dat de ruimte achterin, dus óók daar waar de kerkdienst wordt gehouden, niet toegankelijk is.
U bent de 20e april van harte welkom in de Paasviering, zie hier vieringen Kornoeljehof

woensdag 20 maart 2019

7 april Pontius Pilatus in de Adventskerk Assen


img_0903.pngEen theaterstuk van Theatergroep Hens met Hans van der Meiden en Sanne van Ommen, en muzikant Keesjan van der Maas.  Zondagmiddag 7 april a.s. om 16.00 u.Adventskerk, Lindelaan 49 Assen-oost
De entree is € 10,--.
Kaarten kunnen vantevoren ook worden gekocht via www.theatergroephens.nl 

Pontius Pilatus is de geschiedenis ingegaan als de Romeinse ordebewaker van Judea en de man die Jezus veroordeeld heeft. Hij wordt gezien als hard en kil maar ook – door zijn handen in onschuld te wassen – als laf. Als blijkt dat het lichaam van Jezus is verdwenen uit het graf, vermoedt Pilatus dat dit onrust zal veroorzaken onder het volk. Wanhopig probeert hij de mysterieuze gebeurtenissen rond Jezus’ dood te begrijpen. Zijn obsessieve zoektocht betekent ook nog eens verwijdering van zijn vrouw Claudia, die veel ontvankelijker is voor het onbevattelijke. Langzaam verliest hij de grip op de werkelijkheid. 

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 17 maart onder de toren en op donderdag 21 maart tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter