dinsdag 11 september 2018

Uitnodiging Sponsorwandeling ‘Vrouwen lopen voor vrouwen’ op 10 november


vrouwen.pngHeb jij hart voor vrouwen die in de prostitutie zijn beland en kom jij graag in beweging voor vrouwen in nood? Doe dan op zaterdag 10 november 2018 mee met de herfstwandeling van Vrouwen lopen voor vrouwen in Vries. Jij kunt als vrouw van betekenis zijn voor andere vrouwen. Met je sportieve prestatie draag je bij aan het goede doel. Het geld gaat rechtstreeks naar veilige opvangplaatsen voor kwetsbare vrouwen die te maken hebben met prostitutie of verslaving. 

De herfstwandeling gaat door het bosrijke gebied en de kleurrijke heide rondom Vries, in de provincie Drenthe. Je komt langs verschillende natuurgebieden en landerijen. De mooie wandelroute is 15 kilometer lang. Na afloop staat er een heerlijke lunch voor je klaar! Ook zal een ex-prostituee haar verhaal vertellen en krijg je te horen hoeveel geld er die dag is opgehaald. Het is de bedoeling dat elke deelneemster minimaal vijftig euro bij elkaar loopt. Hoe meer we ophalen, hoe meer kwetsbare vrouwen we kunnen helpen! De opbrengst van deze sponsorwandeltocht is bestemd voor het werk van de christelijke hulporganisaties Terwille en De Hoop. 
 
 
We zien uit naar je komst! Hartelijke  groeten,Team Vrouwen lopen voor vrouwen: Alida Boonstra, Alida Soepboer, Alst Boven, Aukje Zoontjens, Marlies Leuvenink, Mirjam Mulder en Sietske Kremer
terwille.png

donderdag 04 oktober 2018

16 november stamppot eten in het Ontmoetingshuis


stampotbuffet1.jpgWe nodigen u weer van harte uit om plaats te nemen aan ons stamppotbuffet.`t Wordt al een mooie traditie.Gezellig met veel mensen samen eten in het Ontmoetingshuis naast de kerk aan de Brink in Vries. Een lekkere maaltijd, stamppot naar keuze met een drankje, een toetje of een kop koffie na. En we dienen daarbij ook nog het goede doel. De datum is deze keer: vrijdag 16 november 2018, vanaf 17.30 uur.

Kosten € 8,-voor volwassenen per maaltijd, kinderen € 4,-
Drankjes worden apart berekend. 
De opbrengst van het buffet is  deze keer voor het nieuwe diaconale jaarproject:  Rohinya’s.U las het al in de krant: Gevlucht van Myanmar naar Bangladesh.De kindernemendienst heeft dit project begin 2018 gekozen.
We hebben als diaconie besloten om dit jaar samen met de kinderen ons hiervoor in te zetten. 

U bent van harte welkom en kunt u opgeven bij Janneke de Ruiter telefoon (0592)543985, email of bij Betsy  Weemstra, telefoon (0592) 54 42 68, email  
Tot 16 november en alvast smakelijk eten gewenst. De diaconie.

zaterdag 01 september 2018

De activiteitenkrant 2018-2019 is uit!


De nieuwe activiteitenkrant voor het seizoen 2018-2019 is verschenen! Weer een heel jaar vol interessante, leuke, boeiende, verdiepende, ontspannende, gezellige en leerzame dingen die je kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Klik op deze link voor de complete krant.
 
Ga voor andere activiteiten in de Bonifatiuskerk in Vries naar 'activiteiten 2018/2019' 

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 21 oktober onder de toren en op donderdag 25 oktober tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter