zondag 04 februari 2018

Expositie 40-dagentijd 'Onvoorwaardelijke liefde'

Vanaf 14 februari tot en met Pasen, is er een expositie in het koor van de kerk en onder de toren. In 7 doeken worden de thema's van de zondagen in de 40-dagentijd en Pasen uitgebeeld. Hoofdthema is 'Onvoorwaardelijke liefde. De verbeeldingen zijn door 7 verschillende mensen geschilderd. Als leiddraad is gebruik gemaakt van de liturgiegids van Kerkinactie.

De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 18 februari onder de toren en op donderdag 22 februari tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.