maandag 25 december 2017

Zondag 28 januari 'GOH!?' Muzikale voorstelling over de TORA


goh.jpgOpnieuw komt Rebbe Roeland Busschers, nu vergezeld van Rebbe Dick van Veen, samen met de leden van de Klezmer band ‘Mesjogge’ in de Bonifatiuskerk in Vries. met ‘GOH!?’, een muzikale voorstelling over TORA. 
Twee rebbes zijn het helemaal oneens. Toch zien ze zichzelf als vrienden van de Tora en tenslotte zien ze in elkaar een gabber/vriend van Tora. 

De Talmoedische verhalen over de talloze meningsverschillen tussen het huis van Sjammaj en dat van Hillel, en tegelijk het feit dat men over en weer elkaars vrouwen trouwde, vormt de bron van deze voorstelling over meningsverschillen en vriendschap. Op zijn tijd afgewisseld door vrolijke, ‘live’ gespeelde Klezmer muziek door de vierkoppige band MESJOGGE en midden tussen alle discussies en muziek staat zij daar: de TORA. 
Info: ds. Roeland Busschers te Assen 
Datum: Zondag 28 januari 2018 Aanvang:16 00 uur. 
Waar: In de Bonifatiuskerk aan de Brink in Vries. 
Entree: € 7.50 , inclusief een hapje en een drankje na afloop van de voorstelling. 
Zet deze datum in uw agenda, dan mist u deze bijzondere voorstelling niet!Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 21 januari onder de toren en op donderdag 25 januari tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter