zondag 12 november 2017

10 december Sacred Dance Bonifatiuskerk


secred_dance.jpgOp zondag avond 10 december 2017 gaan we weer dansen,in onze mooie Bonifatius kerk ben je welkom om 19.30uur. Advent:Een tijd van verwachting. We kijken uit naar het terugkomende licht, naar Kerst. Een prachtig thema om vorm te geven en te ervaren in de dans.Samen in de cirkel dansen we deze verwachtingsvolle tijd.                                         

Iedereen is welkom, dus neem je vriendin, familie en kennissen mee. De dansen zijn eenvoudig en variaties mogelijk. Stille, rustige en meer uitbundige dansen wisselen elkaar af.De kosten zijn: €7,50  en de avond is om 21.30u afgelopen.Voor meer informatie kan je kijken op www.motusruth.nl Graag opgeven van te voren, uiterlijk op vrijdag 8 december.Een hartelijke dansgroet van Ruth en Riëtte.Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op donderdag 23 november tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis en op zondag 19 november onder de toren

Volg ons op Twitter