maandag 03 september 2018

Zondag 23 september Welkom op de startzondag in de Bonifatiuskerk


 
vogelgesprek2.jpg

Het thema van de startdienst ontlenen we aan het jaarthema van de landelijke kerk: 'Een goed gesprek'. 
De kerk is bij uitstek de plaats waar je terecht kunt voor een goed gesprek, individueel of met anderen. Vanwege persoonlijke zorgen of om je horizon te verbreden en je spirituele kennis te verdiepen. 

Vele vrijwilligers zetten zich samen met de predikant en kerkelijk werker in, om dit mogelijk te maken.In de startdienst willen we dit ook letterlijk gaan doen. Na een gezamenlijk begin, is er gelegenheid om een deelprogramma naar keuze te volgen. Je kunt gaan zingen met de Cantorij - instuderen van een nieuw lied. Je kunt ook meedoen aan een gesprek in kleine groepjes over een aantal stellingen die te maken hebben met het nieuwe beleidsplan dat momenteel in ontwikkeling is. Wat is belangrijk voor ons als kerkelijke gemeente in de komende tijd om aandacht aan te schenken? Voor de kinderen is er een eigen programma.
Na deze 'workshopronde' van ongeveer een half uur, komen we weer bij elkaar in de kerk om daar gezamenlijk de viering voort te zetten. 
Er is aandacht voor het ambtswerk en voor de presentatie van een aantal activiteiten voor het nieuwe seizoen.Na de dienst is er uiteraard koffie en gaan we een gezamenlijke lunch organiseren. 

Bezoek aan de moskee El Moslimien
's Middags is er de mogelijkheid om mee te gaan (op de fiets?) naar Assen, voor een bezoek aan de moskee El Moslimien, waar we ontvangen worden en een rondleiding krijgen. We hopen op een goede belangstelling, stimulerende ontmoetingen en natuurlijk... op een goed gesprek!

zaterdag 01 september 2018

De activiteitenkrant 2018-2019 is uit!


De nieuwe activiteitenkrant voor het seizoen 2018-2019 is verschenen! Weer een heel jaar vol interessante, leuke, boeiende, verdiepende, ontspannende, gezellige en leerzame dingen die je kunt doen. Nieuwsgierig geworden? Klik op deze link voor de complete krant.
 
Ga voor andere activiteiten in de Bonifatiuskerk in Vries naar 'activiteiten 2018' 

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 16 september onder de toren en op donderdag 20 september tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter