dinsdag 07 november 2017

8 December Concert Roon Staal in de Bonifatiuskerk


Op vrijdag 8 december geeft zanger en pianist Roon Staal een kerstconcert in de Bonifatiuskerk te  Vries. Staal, die zichzelf vanachter de piano begeleidt, brengt zowel kerstsongs als zijn bekendere werken ten gehore en zal zijn nieuwe Kerstalbum presenteren. 

Bekende songs als "Oh Holy Night", "Silent Night", "Mary's Boy Child", "Gloria in Excelsis Deo" maar ook het klassieke "Panis Angelicus" staan op het repertoire.Staal heeft inmiddels 9 albums uitgegeven en heeft een rijk musicalverleden met o.a. een nominatie voor een musicalaward op zijn naam.Het concert begint om 20.00 uur. De kerk is een half uur voor aanvang geopend. Kaarten zijn te bestellen via www.roonstaal.com of via tel.nr. 06-30025992. 
De toegangsprijs is € 15,00.U bent van harte welkom!Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op donderdag 23 november tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis en op zondag 19 november onder de toren

Volg ons op Twitter