maandag 09 oktober 2017

Film ‘Luther’ op 30 oktober in De Nieuwe Kolk


luther_kolk.pngIn het kader van 500 jaar Reformatie wordt in overleg met de werkgroep 500 na luther in bioscoop De Nieuwe Klok Assen de speelfilm  ‘Luther’ vertoond. 
Als Luther op jonge leeftijd aan de dood ontsnapt, besluit hij zijn leven te wijden aan het dienen van God. Hij is echter een kritische student en zet openlijk vraagtekens bij de beslissingen van Paus Leo X. Luther is er van overtuigd dat er een liefdevolle God is die verlossing biedt. Als hij zijn beroemde 95 stellingen op de deur van de kerk in Wittenberg spijkert, is er geen weg meer terug.

Met o.m. Lars Rudolph,  Herb Andress,  Maria Simon,  Marco Hofschneider,  Mathieu Carriere en  Alfred MolinaRegie: Eric Till Dit is een speciale voorstelling rond Hervormingsdag 2017, op maandag 30 oktober om 20.00 uur. De film zal ingeleid worden door ds Bert Altena, stadspredikant van de Protestantse Gemeente Assen.

Een kaartje kost € 6,50,--. Het is mogelijk om via de site van DNK bij restaurant Fellini voor € 26,50 een het Fellini Arrangement  (driegangenmenu + kaartje) te boeken. Hiervoor dient u rond 18.00 uur in het restaurant aanwezig te zijn. 
Na aankoop van uw arrangement is het gewenst om Fellini te melden dat u/jij komt.Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op donderdag 19 oktober tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis en op zondag 15 oktober onder de toren

Volg ons op Twitter