zondag 08 september 2019

Activiteiten in het Ontmoetingshuis 2019/2020


Alle activiteiten voor Assen en omstreken (ook voor Vries) vindt u in de activiteitenkrant 2019/2020
 
Klik hier voor de activiteiten in Vries 

zondag 06 oktober 2019

Stamppotbuffet vrijdag 8 november vanaf 17.30 Ontmoetingshuis


boerenkool.jpgDeze keer voor Kanjazi! De werkgroep Kanjazi gaat weer aan de slag. U weet het misschien nog wel. In 2011 ging een groep jongeren en ouderen uit Vries en omgeving naar het dorp Kanjazi in Malawi om daar een schoolgebouwtje en een woning voor de onderwijzer te bouwen. Een mooi project. Daarna zorgden we voor geld om de kinderen dagelijks  op school een ontbijt te kunnen geven. Dat gebeurt nu nog steeds. En nu doet de organisatie World Servants opnieuw een beroep op ons en helpen we bij de financiering van een soort van scholingsproject voor de boeren in Kanjazi. Voor een grotere opbrengst van de oogst en in verband met een groeiend klimaatprobleem. 

  Lees Meer

zondag 06 oktober 2019

3 november Adventskerk Assen Oratoriumkoor COV Assen zingt het Stabat Mater van Dvorák


koorfoto_foto_jasper_bolderdijk.jpg
foto Jasper Bolderdijk
 
'ontroerend en troostrijk, harmonisch verrassend'
Het Oratoriumkoor COV Assen geeft op 3 november 2019 om 16:00 uur een matinee-concert in de Adventskerk, Lindelaan 49 te Assen. Onder leiding van Marion Bluthard zingen we het Stabat Mater van Antonín Dvo?ák met op de vleugel onze vaste begeleider en concertpianist Peter Cramer. Als solisten treden op: sopraan Marene Elgershuizen, alt Hanneke Tichelaar, tenor Falco van Loon en bas Roele Kok.
Toegangskaarten (inclusief programmaboekje en koffie of thee) kunt u bestellen door €22,-- p.p. over te maken op IBAN NL70 RABO 0158 7140 75 t.n.v. Christelijke Oratorium Vereniging Assen. Ook verkrijgbaar via de koorleden, telefonisch via 06 - 11 37 25 13 en aan de zaal. Jongeren t/m 18 jaar gratis. Meer informatie: www.covassen.nl

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 20 oktober onder de toren en op donderdag 24 oktober tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter