zondag 08 september 2019

Activiteiten in het Ontmoetingshuis 2019/2020


Alle activiteiten voor Assen en omstreken (ook voor Vries) vindt u in de activiteitenkrant 2019/2020
 
Klik hier voor de activiteiten in Vries 

zondag 08 september 2019

Zondag 22 september 09.30 uur startzondag 'Een goed verhaal'


 

vogelgesprek2.jpg‘Een goed verhaal’ is het thema voor de startzondag 2019. In de kerk leven en werken we vanuit het goede verhaal dat ons in de Bijbel wordt verteld. Gods Woord in mensentaal, voor velen een bron van troost, bemoediging en inspiratie. Maar ook een boek dat cultureel en maatschappelijk relevant is, bijvoorbeeld als het gaat om omgang met de natuur of zorgen voor een ander. Bijbelse verhalen nodigen je uit om deze te vertalen naar je eigen leven. Daarmee wordt het goede verhaal van God en mensen een spiegel voor ons dagelijkse leven. In de kerkdienst maar ook in gespreksgroepen, tijdens bezoekwerk en op allerlei andere plekken zijn we bezig met dat goede verhaal. Een goed verhaal laat je namelijk niet koud maar brengt je in beweging. Een goed verhaal houd je niet voor jezelf maar deel je met anderen. (bron: site PKN.) 
Het verhaal van de zondag gaat over een rentmeester, betrouwbaar in het kleine en in het grote (Luc. 16: 10) en dat sluit mooi aan. Voorgangers ds. Bert Altena en mw. Esther de Vegt.

  Lees Meer

dinsdag 17 september 2019

6 oktober 15.00 uur Concert Verso en Fanny Roelofs


flyer_concert_06-10-2019.jpgKerkconcerten Vries start op zondag 6 oktober om 15:00 uur het nieuwe concertseizoen met prachtige vogelklanken. In de Bonifatiuskerk te Vries kunt u luisteren naar de avontuurlijke samenwerking tussen duo Verso en Fanny Alofs in hun programma ‘Blackbird’.
Panfluitist Matthijs Koene en gitarist Stefan Gerritsen vormen al jaren het duo Verso, dat zijn strepen reeds verdiend heeft op de klassieke podia. Hun geoliede samenspel wordt geprezen als virtuoos en veelzijdig. Voor dit concert werkt het duo samen met vocaliste Fanny Alofs, die zich thuis voelt in zowel klassieke als geimproviseerde muziek.

  Lees Meer

zondag 08 september 2019

24 september open avond Christelijk Mannenkoor Assen


 Evenals vorig jaar nodigt het Christelijk Mannenkoor Assen u, mannen (zangliefhebbers) die misschien lid willen worden van ons koor, en hun partners, vrienden en familie (vrouwen en mannen), uit om een avond ontspannen te zingen en de mogelijkheden van je stem en het samen zingen te ontdekken. Het is niet nodig om noten te kunnen lezen. Wat wel belangrijk is, is enthousiasme en plezier. Samen met onze dirigent Bert Duijst maken we er een mooie avond van. 
 
Van harte welkom op dinsdagavond 24 september 20.00 – 22.00 uur in De Bron, Einthovenstraat 28, 9402 CB Assen. Kijk voor meer informatie en onze optredens op onze website 
 
Voorzitter en PR CMA, Dick Hofman

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 15 september onder de toren en op donderdag 19 september tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter