dinsdag 14 januari 2020

Activiteiten in het Ontmoetingshuis 2019/2020


Alle activiteiten voor Assen en omstreken (ook voor Vries) vindt u in de activiteitenkrant 2019/2020
 
Klik hier voor de activiteiten in Vries 

maandag 13 januari 2020

Leef toe naar Pasen en bestel de gratis veertigdagentijdkalender


petrus.jpgDe veertigdagentijdkalender 2020 daagt u uit tot bezinning in de 40 dagen op weg naar Pasen.´Sta op' is de rode draad door alle dagen. De kalender biedt tevens nieuwe vormen om invulling te geven aan de vastentijd, bijvoorbeeld door te vasten van snoep, sociale media of vlees.

Klik hier om te bestellen

zondag 09 februari 2020

Zaterdag 29 februari 20.00 uur 'Schrikkelconcert' 2020


Het Gereformeerd Mannenkoor Noord-Drenthe, o.l.v. Marnix Onrust en VocalSpirit o.l.v. Ronald Ijmker geven samen een uniek 'schrikkeljaar concert'  in de Bonifatiuskerk.
Ook samenzang staat op het programma. 
 
De liederen die gezongen worden door het Gereformeerd Mannenkoor Noord-Drenthe en van VocalSpirit zijn van verschillende aard. Naast het religieuze repertoire wat bij hen thuis hoort, zijn ze in staat om met veel verve andere liederen ten gehore te brengen. 
Entree is € 9,-
 
Zie voor meer informatie: www://mannenkoornoorddrenthe.nl en  https://www.vocalspirit.nl

zondag 09 februari 2020

Zondag 1 maart 15.00 uur Concert: Brisk - ‘Canção’


brisk_____foto_foppe_schut.jpgKerkconcerten Vries laat u op zondag 1 maart graag genieten van verfrissende blokfluitklanken in de Bonifatiuskerk te Vries. Het internationaal gevierde blokfluitensemble BRISK speelt voor u een programma waarin variatie in stijl en sfeer, virtuositeit en luchtigheid centraal staan. Wellicht kent u het kwartet van de vele cd’s, radio- en tv-opnamen of de concerten op vele podia wereldwijd. BRISK speelt op een spectaculaire verzameling blokfluiten die door bouwers uit vele landen speciaal voor de musici zijn vervaardigd. 

  Lees Meer

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 16 februari onder de toren en op donderdag 20 februari tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter