zondag 17 november 2019

Cantorij Kerstavond-zangproject


cantorij_nu.pngDe Cantorij van de Bonifatiuskerk in Vries is heel blij dat ze voor kerstavond een tijdelijke dirigent heeft gevonden. Mw. Henny Colenbrander zal ons dirigeren die avond en de liederen met ons instuderen. 

Iedereen die voor dit project met ons mee wil zingen, is van harte uitgenodigd. We beginnen de repetities op maandag 25 november om 19.45 in het Ontmoetingshuis. 

We zien jullie graag.

zondag 08 september 2019

Activiteiten in het Ontmoetingshuis 2019/2020


Alle activiteiten voor Assen en omstreken (ook voor Vries) vindt u in de activiteitenkrant 2019/2020
 
Klik hier voor de activiteiten in Vries 

vrijdag 01 november 2019

Klankconcert Simone Awhina op 24 november 15.00 uur in de Bonifatiuskerk te Vries


In dit klankconcert luister je naar kristallen en Tibetaanse klankschalen, chakrabuizen die resoneren met onze energiebanen. De prachtige Chinese gong brengt je in contact met je kosmische zelf. Verder prachtige en helende klanken van Simone Awhina. Simone is o.a. zangeres, zangcoach en schrijfster van het boek ’ik ga op reis en laat achter’. Haar warme, pure stem en intuïtieve klanken raken je diep in je ziel en versterken de verbinding met je bron.
Reserveren wordt aangeraden in verband met het beperkte aantal plaatsen. Dit kan via vd.berg@home.nl o.v.v. klankconcert.  De kosten van dit unieke klankconcert bedragen 15.00.

zaterdag 09 november 2019

Zondag 1 december 15.00 uur Bonifatiuskerk Concert Tirana


image.pngGröningens Vergnügen: Concert door Kamerkoor Tiraña in kader van het 40-jarig jubileum in samenwerking met het gerenommeerd barok ensemble van het Luthers Bach Ensemble en solisten. Kamerkoor Tiraña o.l.v. Tymen Jan Bronda voert in samenwerking met het barokorkest van het Luthers Bach Ensemble en vier vocale solisten op vrijdag 29, zaterdag 30 november en zondag 1 december a.s. in respectievelijk de Petrus&Pauluskerk in Loppersum, de Lutherse Kerk in Groningen en de Bonifatiuskerk in Vries een concert met muziek van Hassler, Bassano, Di Lasso, Bach en Buxtehude uit. 

  Lees Meer

zaterdag 09 november 2019

Vrijdag 20 december 20.00 uur KERSTCONCERT ZANGER-PIANIST ROON STAAL Bonifatiuskerk


roon_staal_2.jpgVrijdag 20 december geeft zanger-pianist Roon Staal een kerstconcert in de Bonifatiuskerk te Vries.  Met zijn warme stem en pianospel weet hij zijn bezoekers te raken en in de stemming te brengen van de aankomende kerstperiode door zijn vertolking van bekende songs als "Oh Holy Night", "Silent Night", "Mary's Boy Child", "Gloria in Excelsis Deo", "Away In A Manger"en "The Holy City". Ook "Pie Jesu" staat op het repertoire evenals af en toe een eigen compositie die past bij de kerstgedachte. Het concert te Vries is  een van de 13 concerten in de Kerst Tour 2019.  De aanvangstijd  is 20.00 uur. De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend. 
Alle informatie over de concerten en het reserveren van kaarten kunt u vinden op www.roonstaal.com of via tel.nr. 0630025992. De toegangsprijs is € 17,50.
U bent van harte welkom!

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 17 november onder de toren en op donderdag 21 november tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter