maandag 10 december 2018

Mooi Verhaal 2018 in het forum in Assen


Ook dit jaar is er weer een Popupwinkel van de Protestantse kerk in Assen in het Forum. U kunt weer genieten van allerlei optredens, gezellige kerstcadeautjes kopen, gewoon even binnenlopen en een 'bakkie doen' en/of even een praatje maken.
U kunt hier het hele programma downloaden

zondag 25 november 2018

Oliebollenactie 2018


oliebollen.pngDe afgelopen jaren hebben we een aantal keren een oliebollenactie georganiseerd. We gaan dit jaar opnieuw voor u bakken! De opbrengst gaat naar het project van de diaconie: de Rohingya’s, die uit Myanmar naar Bangladesh zijn gevlucht. Zij wonen daar nu in hele slechte vluchtelingenkampen. Om geld in te zamelen  voor dit project kunt u nu meedoen door  oliebollen en appelflappen te bestellen. 

  Lees Meer

zondag 14 oktober 2018

Gezocht: ‘Toekomstmuziek’


Kerkconcerten Vries zet zich sinds jaar en dag in voor de organisatie van concerten in de Bonifatiuskerk met de nadruk op klassieke muziek. Deze concerten worden verzorgd door professionele of goede amateurmusici en trekken een breed publiek. Om de uitvoeringspraktijk van jeugdige muziekamateurs een kans te geven wordt op zondagmiddag 7 april 2019 een concert georganiseerd met als titel ‘Toekomstmuziek’. 

  Lees Meer

woensdag 21 november 2018

Woensdag 19 december Gezellige Kerstmiddag voor ouderen


 Evenals vorige jaren organiseren we in samenwerking met Café Onder de Linden een Kerstmiddag voor ouderen. Dit jaar is ook vrouwenvereniging Passage bij de organisatie betrokken. Deze Kerstmiddag wordt woensdag 19 december gehouden. Vanaf 16.00 uur is de inloop. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Om 16.30 uur begint het programma. 

  Lees Meer

woensdag 21 november 2018

23 december 19.30 Festival of Lessons and Carols


De Cantorij wil zangers erop attenderen dat zij als projectlid met de Cantorij mee kunnen zingen met het ‘Festival of Lessons and Carols’ op zondag 23 december, 19.30 uur. We beginnen met de repetities op maandag 26 november in het Ontmoetingshuis, van 19.45 tot 21.45 uur. We zingen bekende Kerstliederen en Engelse Carols, deze worden afgewisseld met korte lezingen rond Kerst. 

Wat kunnen wij voor u / jou betekenen?

Inleverdata voedselbank


De voedselbank Assen heeft behoefte aan voedsel in vaste en droge vorm, zoals: pasta's, rijst, puree, broodbeleg. En levensmiddelen in blik, zoals: bonen, groente, soep en vlees. Tevens zijn wasmiddelen en tandpasta en kleine cadeautjes voor jarige kinderen welkom. U kunt het inleveren op zondag 16 december onder de toren en op donderdag 20 december tussen 9:30 en 10:30 uur in het Ontmoetingshuis.

Volg ons op Twitter